Lichaamsmassages

De massages kunnen ook zonder sauna gereserveerd worden.

Voetreflexologie

Artisanale lavendelscrub & ontspannende massage

Je lichaam wordt eerst voorbereid met een artisanaal bereide lavendelscrub. Deze unieke scrub bevat zout uit de Dode Zee dat rijk is aan mineralen. Het geeft de huid een diepe reiniging en stimuleert de afvoer van afvalstoffen. De toevoeging van lavendelbloemen en etherische lavendelolie aan de scrub zorgt voor een kalmerende en ontspannende werking. Daarnaast staat lavendel ook bekend vanwege zijn ontsmettende en ontstekingsremmende krachten. Na de scrub wordt de achterzijde van je lichaam zalig gemasseerd met pure lavendelolie. Puur genieten!

75 min:
75 euro

Voetreflexologie

Ontspannende spa-behandeling voor voeten & onderbenen

De reinigende rozenscrub voor de voeten en onderbenen verwijdert dode huidcellen, opent de poriën en herstelt uw huid. Zo zal die er opnieuw glanzend en gezond uitzien en glad en zacht aanvoelen. Deze unieke scrub wordt door ons artisanaal bereid op basis van gedroogde rozenblaadjes, etherische rozenolie, amandelolie en suiker. De etherische rozenolie staat bekend om zijn helende en antibacteriële eigenschappen en werkt verfrissend, harmoniserend en opwekkend. Na het scrubben kan u genieten van een heerlijk ontspannende massage van de voeten en de onderbenen om de bloedsomloop te stimuleren. U kan daarbij zelf het intensiteitsniveau kiezen. Afsluiten doen we met een zalig meditatiemoment voor uzelf.

75 min:
75 euro

Voetreflexologie

Relaxerende lichaamsmassage & energetische voetmassage

Kom helemaal tot rust met een relaxerende lichaamsmassage. De zachte effleurages heffen de spanningen op en herstellen de harmonie tussen lichaam en geest. Bij deze massage besteden wij extra aandacht aan het hoofd, de nek, de schouders en de rug. Daarna worden ook uw voeten verwend met een energetische voetmassage. Extra aandacht is er steeds voor de plaatsen waar er spanningen zijn of waar er zich subtiele kristallen hebben gevormd. Afsluiten doen we met een zalig meditatiemoment voor uzelf.

90 min:
90 euro

Voetreflexologie

Dieptemassage

De druk van de dieptemassage is intenser. Het is een meer gerichte massage, de masseur maakt de “knopen” los. Hebt u bepaalde pijnpunten, dan wordt hier steviger en dieper op ingewerkt.

60 min volledige lichaam:
55 euro

40 min rug, schouders, nek:
40 euro

Voetreflexologie

Relaxerende massage

Zorgt dat u zich in een mood van sereniteit begeeft. Puur zen!!!

60 min volledige lichaam:
55 euro

40 min rug, schouders, nek:
40 euro

Voetreflexologie

Hot Stone massage

Een hot stone massage is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme helende lavastenen. Deze stenen hebben een heilzame werking op de spieren en huid. Zij stimuleren zowel de bloedsomloop en de werking van de organen.

Een verrijking van relaxatie en geest!!!

60 min volledige lichaam:
65 euro

Website by Brainlane