Reflexologie

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Voetreflexologie geeft een energiestroming in het hele lichaam. Deze doorstroming is de basis van onze gezondheid. Alle organen en lichaamsdelen staan immers in verbinding met zones in de voeten. Reflexologie is geen geneeswijze op zich maar het relaxeert en harmoniseert wel het lichaam en opgehoopte afvalstoffen worden los gelaten.

60 min:
45 euro

Voetreflexologie

Fertiliteitsreflexologie

Wil jij of uw partner graag zwanger worden?

Dan heb je misschien al ondervonden dat de weg hier naartoe niet altijd even makkelijk is. Complicaties zoals menstruatiestoornissen, een hormonale disbalans, stress en een slechte spermakwaliteit zijn zeer frequente oorzaken van een verminderde vruchtbaarheid. Toch hoeft dat niet meteen een reden te zijn om te starten met een medische behandeling.

Integrale Voetreflexologie kan een belangrijk hulpmiddel zijn bij een kinderwens. Door het behandelen van specifieke reflexzones, krijgen de organen die een rol spelen bij de voortplanting meer energie. Dit leidt niet alleen tot een betere bloedcirculatie, een versterking van het immuunsysteem en een ontspanning van de zenuwen, maar ook tot een verhoogde fertiliteit.

60 min:
60 euro

Geïnspireerd?

Reserveer vandaag nog online

Website by Brainlane