Massages & Voetreflex

De massages kunnen ook zonder sauna gereserveerd worden.

Voetreflexologie

Voetreflexologie

geeft een energiestroming in het hele lichaam. Deze doorstroming is de basis van onze gezondheid. Alle organen en lichaamsdelen staan immers in verbinding met zones in de voeten. Reflexologie is geen geneeswijze op zich maar het relaxeert en harmoniseert wel het lichaam en opgehoopte afvalstoffen worden los gelaten.

60 min:
40 euro

Voetreflexologie

Dieptemassage

De druk van de dieptemassage is intenser. Het is een meer gerichte massage, de masseur maakt de “knopen” los. Hebt u bepaalde pijnpunten, dan wordt hier steviger en dieper op ingewerkt.

60 min volledige lichaam:
55 euro

40 min rug, schouders, nek:
40 euro

Voetreflexologie

Relaxerende massage

Zorgt dat u zich in een mood van sereniteit begeeft. Puur zen!!!

60 min volledige lichaam:
55 euro

40 min rug, schouders, nek:
40 euro

Voetreflexologie

Hot Stone massage

Een hot stone massage is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme helende lavastenen. Deze stenen hebben een heilzame werking op de spieren en huid. Zij stimuleren zowel de bloedsomloop en de werking van de organen.

Een verrijking van relaxatie en geest!!!

60 min volledige lichaam:
65 euro

Voetreflexologie

Het pure genot van gember

Gember is gezond in de keuken en heilzaam voor het lichaam. Een warm gembercompres doet extra deugd want het bevat vele antioxidanten, die ontstekingsremmend werken en het immuunsysteem stimuleren. Gembercompressen zorgen voor onmiddellijke verlichting van ontstekingspijnen en pijnlijke spieren.

Hoe ga ik te werk? Gedurende 60 minuten wordt er een dieptemassage of relaxerende lichaamsmassage gegeven. Daarna leg ik op de pijnlijke spieren een warm gembercompress, dat door zijn warmte en gember zijn werk doet. Vooral de onderrug en nieren kunnen helemaal opladen dankzij deze compressen. Bij zware benen kunnen deze compressen ook een verlichting geven. Na een behandeling voel je je rustig en slaap je beter maar tegelijk worden je batterijen weer helemaal opgeladen.

Ik maak alleen gebruik van verse gember!

90 min:
99 euro

Website by Brainlane