Massages & Voetreflex

De massages kunnen ook zonder sauna gereserveerd worden.

Voetreflexologie

Voetreflexologie

Voetreflexologie geeft een energiestroming in het hele lichaam. Deze doorstroming is de basis van onze gezondheid. Alle organen en lichaamsdelen staan immers in verbinding met zones in de voeten. Reflexologie is geen geneeswijze op zich maar het relaxeert en harmoniseert wel het lichaam en opgehoopte afvalstoffen worden los gelaten.

60 min:
45 euro

Voetreflexologie

Fertiliteitsreflexologie

Wil jij of uw partner graag zwanger worden?

Dan heb je misschien al ondervonden dat de weg hier naartoe niet altijd even makkelijk is. Complicaties zoals menstruatiestoornissen, een hormonale disbalans, stress en een slechte spermakwaliteit zijn zeer frequente oorzaken van een verminderde vruchtbaarheid. Toch hoeft dat niet meteen een reden te zijn om te starten met een medische behandeling.

Integrale Voetreflexologie kan een belangrijk hulpmiddel zijn bij een kinderwens. Door het behandelen van specifieke reflexzones, krijgen de organen die een rol spelen bij de voortplanting meer energie. Dit leidt niet alleen tot een betere bloedcirculatie, een versterking van het immuunsysteem en een ontspanning van de zenuwen, maar ook tot een verhoogde fertiliteit.

60 min:
60 euro

Voetreflexologie

Dieptemassage

De druk van de dieptemassage is intenser. Het is een meer gerichte massage, de masseur maakt de “knopen” los. Hebt u bepaalde pijnpunten, dan wordt hier steviger en dieper op ingewerkt.

60 min volledige lichaam:
55 euro

40 min rug, schouders, nek:
40 euro

Voetreflexologie

Relaxerende massage

Zorgt dat u zich in een mood van sereniteit begeeft. Puur zen!!!

60 min volledige lichaam:
55 euro

40 min rug, schouders, nek:
40 euro

Voetreflexologie

Hot Stone massage

Een hot stone massage is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme helende lavastenen. Deze stenen hebben een heilzame werking op de spieren en huid. Zij stimuleren zowel de bloedsomloop en de werking van de organen.

Een verrijking van relaxatie en geest!!!

60 min volledige lichaam:
65 euro

Website by Brainlane