Faciliteiten

Sauna met zoutwanden

De zoutwanden in de sauna, met zoutstenen uit de Himalaya hebben vele heilzame werkingen. Bij verhitting van de zoutstenen komen namelijk zouten vrij, die zeer gunstig zijn voor het vrijmaken van de luchtwegen. Ook voorkomen deze stenen ontstekingen, zuiveren ze uw bloed en roeien ze ziektekiemen uit.

Turks stoombad

In deze warme knusse ruimte en in een hemels odeur van eucalyptus kom je volledig tot rust. De werking van eucalyptuskruiden zorgen dat de poriën van uw huid zich openen en optimaal reinigen. U zal een lichte verkoeling en verfrissing beleven van uw lichaam. Na een verfrissende douche bruist u weer van energie!

Whirlpool met overdekt terras

Baden in de whirlpool met een zalige temperatuur van 38° en genieten van een heerlijke massage met de weldoende water -en luchtjets.

Doucheruimte met regendouches

De doucheruimte is voorzien van warme waterstralen. Tevens beschikken we over een koude waterslang om het lichaam na de sauna te verfrissen. Daarnaast kan u ook gebruik maken van ons scrubzout en onze haar - en lichaamsverzorging met overheerlijke geuren.

Relaxruimte

Samen wegdromen in hogere sferen… De minibar, menu - en wijnkaart staan tot uwer beschikking.

Massageruimte

Behoefte aan een relaxerende of dieptemassage? Een goed uitgevoerde massage heeft vele voordelen:

De huid wordt gevoed en ons hormoon van geluk komt vrij. Stress vermindert, de weerstand verhoogt, de doorbloeding wordt gestimuleerd en ook de afvalstoffen worden afgevoerd.

Door aroma’s toe te voegen aan de basisolie wordt het emotionele en mentale niveau van de cliënt terug in balans gebracht. Indien u niet van geuren houdt kan er ook gekozen worden voor een neutrale massagecrème. Wij werken uitsluitend met essentiële oliën.

Website by Brainlane