Faciliteiten

Sauna met zoutwanden

De zoutwanden in de sauna, met zoutstenen uit de Himalaya hebben vele heilzame werkingen. Bij verhitting van de zoutstenen komen namelijk zouten vrij, die zeer gunstig zijn voor het vrijmaken van de luchtwegen. Ook voorkomen deze stenen ontstekingen, zuiveren ze uw bloed en roeien ze ziektekiemen uit.

Turks stoombad

In deze warme knusse ruimte en in een hemels odeur van eucalyptus kom je volledig tot rust. De werking van eucalyptuskruiden zorgen dat de poriën van uw huid zich openen en optimaal reinigen. U zal een lichte verkoeling en verfrissing beleven van uw lichaam. Na een verfrissende douche bruist u weer van energie!

Whirlpool met overdekt terras

Baden in de whirlpool met een zalige temperatuur van 38° en genieten van een heerlijke massage met de weldoende water -en luchtjets.

Doucheruimte met regendouches

De doucheruimte is voorzien van warme waterstralen. Tevens beschikken we over een koude waterslang om het lichaam na de sauna te verfrissen. Daarnaast kan u ook gebruik maken van ons scrubzout en onze haar - en lichaamsverzorging met overheerlijke geuren.

Relaxruimte

Samen wegdromen in hogere sferen… De minibar, menu - en wijnkaart staan tot uwer beschikking.

Webshop

Van een heerlijke geur in onze wellness worden klanten blij en rustig . Zo zijn we op zoek gegaan naar kwalitatieve Belgische kaarsen. De geurkaarsen van "Victoria with love" hebben een subtiele en rustgevende geur, zijn gemaakt uit was van hoge kwaliteit en ze zijn navulbaar.

Bezoek onze webshop op: b-phine-shop.be

Website by Brainlane