Lichaamsmassages

De massages kunnen ook zonder sauna gereserveerd worden.

Voetreflexologie

Dieptemassage

De druk van de dieptemassage is intenser. Het is een meer gerichte massage, de masseur maakt de “knopen” los. Hebt u bepaalde pijnpunten, dan wordt hier steviger en dieper op ingewerkt.

45 minuten:
55 euro

60 minuten:
70 euro

90 minuten:
95 euro

Voetreflexologie

Relaxerende massage

Zorgt dat u zich in een mood van sereniteit begeeft. Puur zen!!!


45 minuten:
55 euro

60 minuten:
70 euro

90 minuten:
95 euro

Voetreflexologie

Hot Stone massage

Een hot stone massage is een volledige lichaamsmassage met behulp van warme helende lavastenen. Deze stenen hebben een heilzame werking op de spieren en huid. Zij stimuleren zowel de bloedsomloop en de werking van de organen.

Een verrijking van relaxatie en geest!!!

60 minuten:
80 euro

Voetreflexologie

Duo massage

Een unieke en onvergetelijke ervaring! Geniet samen gedurende 60 min van een relaxerende duo massage door professioneel geschoolde massagetherapeuten. Samen relaxen op hetzelfde moment en in dezelfde ruimte.

Duomassage kan enkel telefonisch of per mail vastgelegd worden.

60 min:
160 euro

Voetreflexologie

Bellabaci cupping massage

Bellabaci cupping massage is een langzame en ontspannende massage met het gebruik van de Bellabaci cups die ervoor zorgen dat het lichaam zichzelf ontgift. Door het creëren van zuigende werking gaat de massage afvalstoffen afvoeren, verklevingen losmaken, het bindweefsel liften en een verhoogde bloedcirculatie stimuleren. Cupping massage vermindert stress, migraine, spierspanning, fibromyalgie, spijsverteringsklachten, cellulitis, pijn en zwellingen. Het draagt bij tot een stevigere, gezonde huid, maakt littekenweefsel los en gaat blokkades en spierknopen tegen. De behandeling is ook ontstekingsremmend.

Het behandelde gebied kan een tijdelijke verkleuring geven door de stimulatie.

45 minuten:
60 euro

60 minuten:
75 euro

90 minuten:
99 euro

Voetreflexologie

Zwangerschapsmassage

Gun uzelf en het wondertje in uw buik een rustmoment tijdens de zwangerschap. Naast het relaxerende effect kan deze massage voor verlichting zorgen zoals pijnlijke schouders, lage rugpijn en zware benen. Even een moment van we-time met jouw baby’tje.

45 minuten:
55 euro

60 minuten:
70 euro

Website by Brainlane